PRIMARK – Pastelkleuren

Wintercollecties zijn meestal te vinden met met donkere kleuren. Donkerpaars, donkerblauw, donkerrood…nogal somber en saai in de toch al koude periode. Zelf geef ik de voorkeur aan lichtere en fellere kleuren die je in de lente en zomer ziet. Tot mijn verrassing vond ik laatst bij de Primark een aantal kledingstukken met mooie pasteltinten. Deze kon ik niet laten liggen!

Als eerste kwam ik deze blouse tegen in een zachte pastelgroen. De stof is licht en voelt zacht aan, waardoor het erg fijn is om te dragen. De achterkant heeft een mooi bloemetjesdetail.

Primark pastel blouse    20141110-DSC_0594

De blauwe blouse is van een synthetische stof gemaakt, maar valt wel heel mooi en staat netjes. De blouse is hierdoor erg geschikt voor professionele situaties.

20141110-DSC_0596    20141110-DSC_0598

Natuurlijk heb ik ook nog op de accessoireafdeling rondgekeken. Hier kwam ik een statementketting tegen met bloemen in dezelfde pasteltinten. Ook vond ik een supermooi tasje met deze kleuren. Zelf vind ik deze ook heel mooi staan bij een feestelijke zwarte jurk.

20141110-DSC_0588    20141110-DSC_0590

Het blauwgroene jurkje in het midden van de foto is gemaakt van fijn zacht materiaal. Ideaal om te combineren met een jasje of een vest. Het jurkje heeft namelijk 3/4 mouwen. De zwarte top heb ik bij Atlanta gekocht. De top sluit nauw aan en loopt aan de onderkant wijd uit. Zelf zie ik de top al helemaal voor me in combinatie met een mintgroene broek en het tasje.

synthetisch

Wat zijn jouw favoriete kleuren voor de winter?

Advertisements

6 thoughts on “PRIMARK – Pastelkleuren

  1. Stéphanie L|L|V says:

    Wat een mooie kleurtje allemaal en leuke combi’s met die accessoires! Tasje vind ik het leukst 🙂 Tijd om de Primark weer eens te bezoeken… Vind persoonlijk (donker) geel echt een hele leuke kleur voor nu en straks in het voorjaar!! XXX

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s