MAC – nude lipstick

Haast en lipstick kopen, is meestal niet de beste combinatie. Tijdens één van mijn reizen had ik haast, de winkels gingen bijna sluiten, en ik had nog een lipstick nodig!

Mac lipstick lustre viva la gram V review

Gelukkig kwam ik winkel van MAC tegen. Ik had nog nooit eerder van dit merk gekocht, maar het staat goed bekend en ik had niet zoveel keus op dat moment. In de winkel werd ik door een vriendelijke winkelmedewerkster geholpen en ik had algauw een kleur gevonden. Een nudekleur, met een mooie glans. (Viva Glam V)

Mac lipstick lustre viva la gram V review

De vormgeving van MAC is heel strak en minimalistisch. Het zwarte doosje met de witte letters vind ik heel chique staan. De producten in het doosje passen er goed bij, weer veel zwart en gelukkig ook een kleurtje bij de lipstick. Dit maakt het net iets aantrekkelijker.

Mac lipstick lustre viva la gram V review

De kleur van de lipstick is bijna dezelfde kleur als mijn huid, daarom zie je niet veel verschil. Wel geeft het een mooie glans en plakt niet. De lipstick is makkelijk aan te brengen en droogt niet uit, daarom is hij fijn in gebruik. Het handige aan een nude lipstick is dat het niet opvalt dat hij weer bijgewerkt moet worden. Ideaal voor een drukke dag!

MAC-lustre-viva-glam-v-swatch

Gebruik jij wel eens een nude lipstick?

Advertisements

6 thoughts on “MAC – nude lipstick

    • flowersandpearls says:

      Ahja, die wilde ik nog toe voegen. Ik heb net nog even geprobeerd om een snelle swatch te maken, maar ik krijg de kleur zelf niet mooi op de foto. Daarom heb ik een andere foto toegevoegd waar je de kleur goed op kan zien ; )

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s