My life in pics #5

wpid-826002414.png

Afgelopen week had ik mijn laatste tentamen en daarna kon ik lekker genieten van mijn vrije tijd en het mooie weer. Na mijn deadlines heb ik nagedacht over mijn blog en heb ik nieuwe ideeën opgedaan. Ook heb ik alvast vooruit gewerkt aan leuke blogposts, dus die komen volgende week online : ) Deze week heb ik vooral eetfoto’s gemaakt, kijk je mee?

wpid-img_20150413_185324.jpg wpid-img_20150419_183115.jpg

Terwijl ik nog druk bezig was om alle deadlines te halen, kwam er een leuk pakketje binnen. Namelijk de AHlente mand met daarin twee waardebonnen. Ik had verwacht dat de waardebonnen gewoon in een envelop zouden worden opgestuurd, maar er zat dus een echte mand in, versierd met bloemen! Super leuk en lekker vrolijk. De andere foto’s in van een heerlijke zalmschotel met pasta uit de oven. Er overheen hoort nog een sausje en een laagje kaas.

wpid-img_20150421_151243.jpg wpid-img_20150422_143024.jpg

De laatste tijd eet ik steeds vaker vis (en iedere keer steeds grotere porties). Dit broodje met tonijn at ik bij Délifrance, ze hebben daar erg lekkere broodjes. Ook vult dit super goed, ik at mijn avondeten pas heel laat (rond een uur of 8), maar tot die tijd zat ik nog best wel vol. De couscous salade maakte ik voor lunch. Het is een frisse salade die lekker is in de zomer, met warm weer. In de salade zit onder andere minola, granaatappelpitjes en quornstukjes. Van de vleesvervangers is dit een fijne afwisseling. Het heeft een uitgesproken smaak en lijkt een beetje op kip.

wpid-img_20150423_224730.jpg wpid-img_20150423_225135.jpg

Afgelopen week had ik alvast een introductie voor de nieuwe opdracht van school. Super leuk, want we gaan een magazine maken! Na de introductie ging ik met vriendinnen gezellig lunchen in de stad. Hoewel het die dag niet super warm was, zaten we toch op het terras. Het terras was omringt door muren en het zonnetje scheen, dus was toch warm. Ik at een wrap met mozzarella en ik dronk deze heerlijke ice tea met perziksmaak. De smaak vind ik geweldig, maar de informatie op het etiket is wat minder vrolijk. Het drankje bestaat namelijk voor het grootste gedeelte uit water en suiker en helaas maar 0,06% is echte perzik. Arizona is een merk uit Amerika, dus ik weet zo niet of deze ook gewoon in de winkel verkrijgbaar is. Als je een adresje weet, let me know!

wpid-img_20150422_165544.jpg wpid-img_20150426_120707.jpg

Kokos is een ingrediënt dat ik steeds vaker gebruik in de keuken. Ik heb ooit een flesje puur kokoswater op, maar daar was ik niet zo weg van. Gemixt in een smoothie vind ik het wel heel lekker! Ook kokosstukjes zijn een lekker tussendoortje. De trek verdwijnt en het is gezond. De smoothie op de foto is een mango-bananensmoothie (ook met kokoswater), die smaakte erg goed. Zeker op warme dagen is dit een frisse smoothie. Deze week verschijnt het recept van deze smoothie op mijn blog!

Wat is jouw favoriete ingrediënt in de keuken op dit moment?

Advertisements

4 thoughts on “My life in pics #5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s