Zomerse mango smoothie

Volgende week wordt het weer warmer en gaat hopelijk ook de zon veel schijnen. Afgelopen weekend heb ik alvast geëxperimenteerd met combinaties voor een zomerse smoothie. Hier kwam een lekkere smoothie uit met mango. Meestal maak ik ze met yoghurt, maar voor de zomer is een lichtere variant met kokoswater ook heel lekker.

20150424-DSC_0285

Ik ben dol op smoothies, omdat je op deze manier heel makkelijk veel fruit binnen krijgt. Voor de mango smoothie die ik maakte, heb je maar een paar ingrediënten nodig. Heel makkelijk om te maken!

Je hebt nodig:

♥ Mango/ handvol mangoblokjes
♥ Banaan
♥ Kokoswater
♥ Verse muntblaadjes

20150424-DSC_0287

Snijdt de mango en de banaan in stukjes en doe deze in een kom/blender. Voeg dan een scheut kokoswater toe en wat verse muntblaadjes. Je kunt al deze ingrediënten natuurlijk gewoon in de blender doen. Zelf gebruik ik een staafmixer voor smoothies. Onze blender is helaas stuk gegaan en met de staafmixer scheelt het afwas haha. Deze ingrediënten mix je samen tot een smoothie en dan ben je al klaar!

20150424-DSC_0300

Mocht het buiten heel warm zijn, dan kan je ook nog ijsblokjes toevoegen. Het resultaat is een frisse smoothie, ideaal voor warme dagen. De muntstukjes geven net een extra smaakje, waardoor deze smoothie nog lekkerder smaakt.

Heb jij al zin in de zomer?

Advertisements

4 thoughts on “Zomerse mango smoothie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s