3x een zomerjurkje

3x een zomerjurkje

De zomer is het seizoen voor sandalen, rokjes, hoedjes en natuurlijk jurkjes. Vooral lichte. zwierige en vrolijke jurkjes vind ik erg bij de zomer passen. Ik koos 3 jurkjes uit en maakte daar een passende outfit bij. Kijk je mee naar de outfits die ik maakte?

Zomerjurkje #1
De eerste outfit bestaat uit een koraalrood jurkje met een strik om de taille. De koraalrode kleur komt ook weer terug in de romantische armanden met roosjes. De tas en sandalen zijn in neutrale bruintinten, zodat de outfit niet te druk wordt. Bij dit jurkje staat een simpele hoed heel leuk.
Zomerjurkje #2
In de tweede outfit staat de lichtblauwe jurk in Griekse stijl centraal. Met dit jurkje kan je verschillende kanten op, chique of casual. Ik ben voor een casual outfit gegaan met witte sneakers. Bij de outfit hoort natuurlijk een bijpassende tas en de ketting en de aviator zonnebril maken de outfit helemaal af.
Zomerjurkje #3

Black white polka dot dress, €26 / Ankle wrap ballet flat, €515 / Chanel quilted leather handbag, €3.440 / Blue Nile 18 karat gold bracelet, €28.610 / Summer hat

Het laatste zomerjurkje heeft een klassieke uitstraling en is in wit met navy. Deze uitstraling en kleuren zijn terug te vinden in de rest van de outfit. Hoewel het jurkje een rood riempje heeft, heb ik dit expres niet terug laten komen in de outfit. Het rood vond ik niet passen bij de klassieke uitstraling. Het jurkje wordt gecombineerd met simpele navy ballerina’s en wit met zilvere accessoires. De witte hoed met de blauw/witte strik, beschermt je gezicht tegen de zon.

Welke outfit vind jij het leukst?

Advertisements

3 thoughts on “3x een zomerjurkje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s